: : : blog o seriáloch : : :

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bones - seriál končí vysielanie v tomto roku! Čo uvidíme v poslednej tohtoročnej časti?

 

Bones

Season 5

  Seriál končí vysielanie v tomto roku! Čo uvidíme v poslednej tohtoročnej časti?


Televízia FOX dnes večer uvedie 10.časť 5.série s názvom The Goop of the Girl, touto časťou sa uzatvára vysielanie Bones pre tento rok. Na nové časti sa môžete tešiť od januára.

  Už dnes večer nás čaká vianočná časť našeho obľúbeného seriálu a Brenannová a Booth budú musieť riešiť „vianočný“ prípad. Stala sa totiž kuriózna banková lúpež, ktorá sa však nevydarila a zlodej prezlečený za Santa Clausa sa vyhodil do vzduchu.

Na náš tím teraz čaká neľahká úloha identifikovať jeho telo, no nebude to ľahké, keďže z neho zostali len rôzne kúsky. Trošku morbídne, ale pre náš tím je toto najväčší vianočný darček. Čím zložitejšie identifkačné procedúry, tým je to lepšie.

Navyše Brenannovú jej otec presvedčí, aby spolu strávili Vianoce v El Salvadore a všetci vieme, aký vzťah má Temperance k Vianociam...

To však ešte netuší, že otec si pre ňu prichystal jedno prekvapenie. Objavil totiž ich príbuznú, sesternicu Brenannovej – Margaret Whitsell.

Sesternicu Temperance nehraje nikto iný ako reálna sestra hlavnej predstaviteľky! Tvorcovia seriálu si pripravili prekvapenie pre divákov v podobe oboch sestier v seriáli. Je známe, že v súkromí majú sestry veľmi dobrý vzťah a sú si blízke, no dnes budú musieť hrať úplne iné úlohy. Presný opak. Bude teda vtipné a zaujímavé sledovať, ako sa zhostili úloh...

Trailer tradične nájdete v odkazoch!



Bones (Kosti) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014