: : : blog o seriáloch : : :

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Heroes - už dnes večer štartuje 4.séria! Čo všetko prinesie?

 

H E R O E S

s e a s o n  4

  Už dnes večer začína 4.séria! Čo všetko prinesie?


Pripravte sa na novú kapitolu!


Tak sme sa dočkali, po 4 mesačnej prestávke sa už dnes večer na televízne obrazovky televízie NBC vracajú Hrdinovia s novou sériou príbehov! Už dnes večer sa 4.séria uvedie úvodným dvojdielom!


Čo všetko môžeme očakávať od novej série?

4.séria a nová kapitola s názvom Redemption nás zavedie do života našich starých známych Hrdinov, ktorí musia čeliť novým výzvam a problémom, ktoré im prináša život. Práve život a skúsenosti im priniesol iný pohľad na svet a negatívne zážitky a práve preto sa snažia žiť konečne bežným životom.

V dnešnej úvodnej dvojčasti sa taktiež predstaví tajomný klan Hrdinov, ktorí majú zatiaľ neznáme úmysly. Budú to noví nepriatelia?

Claire začína nový život na vysokej škole, kde žije život bežnej študentky, no záhadná vražda z nej robí onedlho stredobod pozornosti...

Hiro a Ando majú novú úlohu, ktorú si stanovili. Pomáhajú ostatným ľudom, ktorí v sebe objavili schopnosti a nevedia s nimi rady...

Angela Petrelli žije stále v strachu, že v Nathanovi sa prebudí Sylar a všetkým sa pomstí. Matt Parkman má medzitým strach o svoju rodinu, ide po ňom totižto niekto „neznámy“...

Peter Petrelli sa konečne vrátil k svojmu pôvodnému povolaniu – záchranár – no starý známy ho požiada o pomoc a neváha a púšťa sa do nového dobrodružstva!

Tracy Strauss a Noah Bennet vyšetrujú hrozný zločin. Neznámy klan hrdinov na čele s Samuelom (Robert Keeper) ukazuje svoje pravé úmysly!

Chcete vedieť viac? Sledujte štart 4.série!


http://www.youtube.com/watch?v=pOoFeQgZZBk


http://www.youtube.com/watch?v=vbTE_k_nYpg



Heroes (Hrdinovia) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014