: : : blog o seriáloch : : :

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Smallville - seriál končí vysielanie pre tento rok! Čo uvidíme v poslednej tohtoročnej časti?

 

Smallville

Season 9

  Dnes večer nás čaká posledná časť v tomto roku!


Televízia CW už dnes večer odvysiela dlhoočakávanú poslednú časť v tomto roku! Môžeme sa tešiť na 9.časť 9.série s názvom Pandor. Smallville s novými časťami bude pokračovať v januári 2010!


Ako mnohí očakávate, tak dnešná časť bude opäť svojím spôsobom prelomová, keďže sa jedná mid-season finale.

Čaká nás návrat do budúcnosti!

Tess chce všetko vedieť, čo bolo s Lois, keď na prelome 8. a 9.série zmizla. Podarí sa jej dostať Lois späť do budúcnosti. Spomienka Lois je však šokujúca. Uvidíme totiž Metropolis pod vládou Zoda, ktorému sa podarilo zmeniť naše slnko na červené, tak aby mal konečne všetky kryptonské schopnosti. To však spôsobilo, že Clark je bezmocný. Chloe a Oliver vedú hnutie odporu, čo sa však Chloe nevyplatí, keďže bude zabitá. Keď sa dozvie Clark ako vyzerá blízka budúcnosť, tak spraví veľmi dôležité rozhodnutie ohľadom Zoda. Je čas proti nemu bojovať zo všetkých síl a nedovoliť, aby sa všetky tieto udalosti stali. Navyše uvidíme konečne jako by vyzeral vzťah Clarka a Lois. Podarí sa Clarkovi zmeniť budúcnosť? Dá sa očakávať, že na konci časti nás čaká nejaká zaujímavá a šokujúca scéna, tak aby vysielanie v tomto roku bolo úspešne zavŕšené a aby pravidelní diváci nedočkavo čakali na nové časti. 9.séria Smallville bude pokračovať už v januári!


Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=afKOVX5kYHc


Sneak peek videá:

http://www.youtube.com/watch?v=XctynomEWCE


http://www.youtube.com/watch?v=12m5oaeCoAY




Smallville | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014